• МНОГО УСМИВКИ, НОВИ ПРИЯТЕЛИ, УМЕНИЯ И ЗНАНИЯ
    АНГЛИЙСКИ ЕЗИК СРЕД ПРИРОДАТА

Вече 17 години BRITANICA предлага изживявания за деца и младежи на английски език, които ги изграждат като характери и създават приятелства за цял живот.

BRITANICA Summer Camps е нашата гордост. От самото си създаване се стараем да създаваме летни емоции по един иновативен и запомнящ се начин за деца и младежи.

Тази година лагерите ни са разделени на три възрастови групи – Adventure Camp, Challenger Camp и Leadership Camp, където чрез редица занимания децата израстват, изграждат се като личности и лидери.

Огромно богатство е познанието на чужд език от рано, затова всичко по време на лагера се случва на английски.

Разнообразните занимания са специално подбрани, за да отговарят всяка година както на високите ни цели, така и на очакванията на все по-любопитните и мотивирани деца, подрастващи и тийнейджъри. Разделени са възрастово, за да може да предоставим най-персонализираното невероятно изживяване посредством обучение за всяко едно дете.

Гордостта на BRITANICA Summer Camps са програмите за изграждане на личността, които всяка година изготвяме и обновяваме, за да сме винаги актуални с динамичното развитие на децата ни. Намираме време за спорт, плуване и походи и отделяме специално внимание на скаутската програма, по време на която нашите деца научават повече за себе си, природата и екосферата около тях.
 

Заедно постигаме повечеПриятелство

Моментите, които се изграждат на лагера, докато се забавляваш, остават завинаги.

Природа

Достъпното „зелено“ богатство, което всеки получава чрез походи и специални програми.

Английски език

Развиваме знания и умения за личностно израстване и подобряване на лексиката.

Спорт

Градим работа в екип, логическо мислене, сръчност и ловкост чрез отборни занимания.